Aanmelden en inschrijven op de Paulusschool

Aanmelden

​​​Uw kind mag naar school komen op de dag nadat het 4 jaar is geworden. Aanmelden kan al veel eerder. Is uw kind twee jaar? Neem dan contact op met de school en maak een afspraak met directeur, Edith van Meningen, voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Daarna kunt u uw kind aanmelden door het invullen en inleveren van het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier ontvangt u bij het kennismakingsgesprek.

Op woensdag 10 oktober, dinsdag 6 november, vrijdag 23 november en donderdag 13 december vindt er een informatieochtend plaats voor nieuwe ouders.
Om 9 uur is het ontvangst en krijgt u informatie van de directeur, Edith van Meningen. Daarna wordt u door kinderen uit groep 7/8 rondgeleid en afsluitend kunt u nog vragen stellen. We ronden af tussen 10.00 en 10.15 uur.
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar e.vanmeningen@paulusschoolhilversum.nl. Wilt u uw naam, (mobiele) telefoonnummer, de naam en de geboortedatum van uw zoon of dochter opgeven en met hoeveel personen u komt.


Belangstelling

​Het is mogelijk om uw belangstelling voor de Paulusschool aan te geven. Hiervoor kunt u onderstaand formulier gebruiken en dit naar de Paulusschool sturen of digitaal invullen en mailen naar info@paulusschoolhilversum.nl.
U krijgt dan een bevestiging van ontvangst, uw kind wordt op de lijst van aangemelde kinderen geplaatst en rond de tweede verjaardag van uw kind neemt de directeur van de school ​contact met u op.

Belangstellingsformulier Paulusschool.pdf


Meer informatie over beleid van aanname en de individuele ondersteuningsmogelijkheden van de school vindt u hier:

Beleid van Aanmelding

​Aandacht op Maat​