Aanmelden en inschrijven op de Paulusschool

Aanmelden

Wordt uw kind binnenkort vier jaar of komt uw gezin binnenkort in Hilversum wonen

U kunt een afspraak maken met Edith van Meningen om uw kind aan te melden op onze basisschool. We maken een afspraak voor een oriënterend gesprek. U kunt uw vragen stellen, u krijgt alle informatie over onze school en daarnaast een rondleiding door leerlingen van de bovenbouw.

Aanmelding is ieder moment van het jaar mogelijk, onze school kent geen wachtlijst!

Op woensdag 13 maart van 9.00-12.00 uur vindt de open dag plaats.
U kunt dan vrijblijvend binnen wandelen, rond kijken in de groepen, lessen volgen, vragen stellen aan kinderen, leerkrachten en ouders. Kinderen geven u een rondleiding door de school.
U bent van harte welkom!

Bent u benieuwd wat wij voor uw kind kunnen betekenen? Wij plannen graag een afspraak met u in om eens nader kennis te maken.

In de komende weken zijn er een aantal kennismakingsbijeenkomsten gepland op
donderdag 14 februari
maandag 4 maart
donderdag 28 maart
maandag 15 april

Het ontvangst is om 9.00 uur en we ronden af om ongeveer 10.00 uur.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen vaan e.vanmeningen@paulusschoolhilversum.nl. Wilt u uw naam, (mobiele) telefoonnummer, de naam en de geboortedatum van uw zoon of dochter opgeven en met hoeveel personen u komt.

Belangstelling

​Het is ook mogelijk om uw belangstelling voor de Paulusschool aan te geven. Hiervoor kunt u onderstaand formulier gebruiken en dit naar de Paulusschool sturen of digitaal invullen en mailen naar e.vanmeningen@paulusschoolhilversum.nl.
U krijgt dan een bevestiging van ontvangst, uw kind wordt op de lijst van aangemelde kinderen geplaatst en rond de tweede verjaardag van uw kind neemt de directeur van de school ​contact met u op.

Belangstellingsformulier Paulusschool.pdf


Meer informatie over beleid van aanname en de individuele ondersteuningsmogelijkheden van de school vindt u hier:

Beleid van Aanmelding

​Aandacht op Maat​